top of page

Velkommen til vores butik. 

Du kan finde de forskellige varer i de viste kategorier.

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har nogle spørgsmål til nogle specifikke varer eller leveringstid.

Du kan forvente op til 14 dages leveringstid, da nogle af vores varer ligger på et andet lager, men vi bestræber os på at sende dit køb så hurtigt det er muligt.

Husk: Du har altid 14 dages fuld returret fra du har modtaget dit køb.

Hvis du skriver til os og ikke kan forstå du ikke får et svar retur, så kig lige en gang i din spam mappe. Mailen kan sagtens smutte derned og gemme sig.

Ved alle køb som skal sendes med posten pålægger vi 5 kr. til emballage.

Kontaktoplysninger for butikken:

Midgaard Vikingecenter, Mellemvej 3, 6541 Bevtoft, Danmark.

Email: clausipsen@midgaardvikingecenter.dk Tlf: 30134116 CVR: 36595442

Hnefatafl

360-1550
kr700.00
På lager
1
Produkt detaljer

Hnefatafl er et brætspil der blev opfundet af skandinaverne i vikingetiden. En konge er placeret i midten af spillepladen omgivet af sine trofaste krigere. De er omringet af en fjende dobbelt så stor på alle fire sider. Kongen skal komme i sikkerhed i et af hjørnerne og fjenden skal prøve at fange ham.

Spilleplader og brikker er blevet fundet rundt i hele Skandinavien. Efter vikingerne rejste mere og mere rundt i verden blev spillet introduceret til andre samfund: Samerne i nord, Englændere, Skotter, Walisere og Irlændere i vest. Nordmændene tog også spillet med sig mod øst til Rusland og Ukraine.

Denne luksusudgave kommer i en trækasse. Spillepladen er fremstillet i massiv bøg, og brikkerne er fremstillet i ler og brændt i en mile. Der medfølger spilleregler i den mest brugte udgave der hedder Tablut.

Man kan købe de andre spilleregel versioner under downloads. Følgende versioner passer til denne spilleplade: Imperial, Single step og Søslag.

Gem dette produkt til senere
bottom of page